seobagoly

seobagoly

Mennyit számít seo szempontjából az url?

2023. február 11. - stalker165

Az URL (Uniform Resource Locator) nagyon fontos szerepet játszik a keresőoptimalizálás (SEO) szempontjából. Az URL-nek tisztának, átláthatónak és jellemzőnek kell lennie a tartalomra, hogy a keresőrobotok és a felhasználók is könnyen megértsék, miről szól a tartalom. Az alábbiakban néhány olyan tényezőt említek, amelyeknek fontosnak kell lenniük az URL-nek SEO szempontból:

  1. Rövid és világos: Az URL-nek rövidnek és átláthatónak kell lennie, amely jellemző a tartalomra. Az URL-nek tartalmaznia kell a lényeget, ami a tartalomról szól.

  2. Kulcsszavak: Az URL-nek tartalmaznia kell a lényegi kulcsszavakat, amelyek a tartalomra jellemzőek.

  3. Alacsony szintű: Az URL-nek nem szabad túl sok mappában vagy almappában lennie, hogy ne legyen nehéz a keresőrobotok számára indexelni.

  4. Egyedi: Az URL-nek egyedinek kell lennie, ne legyen azonos más tartalmak URL-jével.

Ezen tényezők figyelembevételével az URL nagymértékben hozzájárulhat a keresőoptimalizáláshoz és javíthatja a keresőmotorokban való megjelenést.

 

Ma tettem egy próbát, átírtam egy komplett oldalt htaccess-el nice url formátumúra. Majd kiderül mi lett a sorsa, egy hét múlva ránézek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://seotapasztalatok.blog.hu/api/trackback/id/tr5018047152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása